Dokumentumok visszaadása

A kikölcsönzött dokumentumokat abba a könyvtárba kell visszavinnie, amelyikből kölcsönözte azt!

Személyesen

Kölcsönzőpult

Visszavételkor a könyv azonnal kikerül a kölcsönzéseiből és a könyvtáros tájékoztatja az esetleges késedelemről, illetve a további teendőkről.

Könyvbedobók

Három könyvtárunkban könyvbedobó szekrényekben is elhelyezheti a visszahozott könyveket. Ebben az esetben vegye figyelembe, hogy az adott dokumentum nem azonnal kerül ki a kölcsönzéseiből.

Könyvbedobó szekrények igénybe vehetők:

könyvbedobó

Élettudományi Könyvtár

Kassai úti Campus könyvtára

Bölcsészettudományi és Természettudományi Könyvtár

 

Könyvvisszavételi terminálokon

A Böszörményi úti Campus Könyvtárában, valamint a Bölcsészettudományi és Természettudományi Könyvtárban automata könyvvisszavételi terminál működik, ami a könyvtár nyitvatartásától függetlenül használható. Az itt visszaadott könyvek azonnal kikerülnek kölcsönzéseiből. 

Az esetleges késedelemről e-mailben kap tájékoztatást.

figyelem

Ne feledje! Az értesítést csak akkor kapja meg, ha megadott e-mail címe aktuális! Rendszeresen ellenőrizze olvasói adatait!

Postai úton

Amennyiben a dokumentumot postai úton kívánja visszajuttatni, címzettként azt a könyvtárat jelölje meg, ahonnan a dokumentumot kikölcsönözte. A dokumentummal kapcsolatos esetleges problémákról a megadott elérhetőségein keresztül tájékoztatjuk.

figyelem

Ne feledje! A kikölcsönzött könyv mindaddig az Ön felelőssége marad amíg vissza nem juttatja a könyvtárba, ezért érdemes ajánlott küldeményként feladni.

Frissítés dátuma: 2021.07.22.